Bedrijfsruimte bij Ondernemerscentrum Bouwstede in Ede

Ondernemerscentrum Bouwstede, een kantorencomplex gelegen op een ideale locatie nabij Utrecht en Arnhem biedt full service kantoorruimtes. Voor de ondernemer die snel wil starten hebben we volledig ingerichte kantoorruimtes beschikbaar. Binnen een aantal dagen kun je al aan het werk zijn in je nieuwe kantoorruimte. Natuurlijk is het ook mogelijk een kantoor volledig naar eigen inzicht in te richten. Ondernemerscentrum Bouwstede is al 10 jaar als bedrijvencentrum actief in de westvleugel van Galvanistraat 1 in Ede.

Contact opnemen

Een passende ruimte voor jouw bedrijf

Het ondernemerscentrum heeft kantoorruimtes beschikbaar van verschillende oppervlaktes. De ruimtes starten vanaf 20m2. Verder zijn er ruimtes beschikbaar van 30m2, 40m2 en 50m2. Wanneer jouw bedrijf een grotere kantoorruimte nodig heeft is dit natuurlijk bespreekbaar.

Bouwstede biedt volledige service

Bouwstede biedt een volledige service. Zo regelen we je internetaansluiting en eventueel je telefoon. Er is daarnaast een receptioniste aanwezig die alle ingaande en uitgaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn vergaderzalen die je per uur kunt reserveren en kun je gebruik maken van het restaurant. Rondom ons kantorencomplex is meer dan voldoende parkeergelegenheid (200 plaatsen).

Je vult je pakket verder aan met de diensten waar jij behoefte aan hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt bij Ondernemerscentrum Bouwstede.

Contact opnemen

Bouwstede Bedrijfsruimtes

Contactgegevens

Benieuwd naar Ondernemerscentrum Bouwstede? Plan vrijblijvend een bezichtiging in zodat wij je kunnen rondleiden en we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Bel +31 (0)318 – 754 11 11 of neem contact op via het onderstaande formulier.