De voordelen van een ondernemerscentrum

voordelen ondernemerscentrum

Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor zichzelf te vestigen in een ondernemerscentrum in plaats van een los kantoorgebouw. Logisch: je bedrijf vestigen in een ondernemerscentrum biedt veel voordelen. In dit artikel een aantal voordelen op een rijtje:

Schaalbaarheid en privacy

Binnen een ondernemerscentrum vestigen zich verschillende ondernemers. Zij maken allen gebruik van kantoorruimten binnen een groter gebouw en delen soms bepaalde faciliteiten. Toch betekent dit niet dat jouw bedrijf geen privacy heeft. Sterker nog, het is in verschillende ondernemerscentra mogelijk een hele verdieping te huren met daarbij alle faciliteiten voor jouw eigen bedrijf.

Het voordeel van een kantoor- of bedrijfsruimte binnen een ondernemerscentrum is daarnaast dat deze ruimte schaalbaar is. Wanneer je dus meer of minder vierkante meters nodig gaat hebben is het mogelijk hier aanpassingen in te doen. Dat is natuurlijk erg prettig wanneer je bedrijf groeit of wanneer je juist minder ruimte nodig hebt.

Netwerk  uitbreiden

Als ondernemer ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien en je bedrijf te optimaliseren. Andere ondernemers spreken, ideeën aanhoren en ervaringen uitwisselen kan erg verrijkend zijn. Binnen een ondernemerscentrum zijn vele ondernemers gevestigd waarmee je direct een netwerk kan opbouwen. Deze mensen kennen weer veel andere interessante mensen die jouw business kunnen laten groeien en ontwikkelen.

Veel faciliteiten

Een ondernemerscentrum biedt enorm veel faciliteiten. Denk daarbij natuurlijk aan verschillende vergaderruimtes en een bedrijfskantine maar ook aan diensten die je kunt afnemen. Zo is het in sommige ondernemerscentra mogelijk een receptionist(e) jouw klanten te laten ontvangen en je post te laten verwerken. Omdat je hier met meerdere huurders gebruik maakt is dit vele malen voordeliger dan hiervoor iemand in dienst te nemen.

Zelf eens kijken bij een ondernemerscentrum?

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen een ondernemerscentrum en ervaringen van andere ondernemers horen? Maak vrijblijvend een afspraak bij ondernemerscentrum Bouwstede in Ede waar al een veertigtal bedrijven gevestigd zijn. Bouwstede verhuurt kantoren vanaf 20m2. Je betaalt één prijs waar de belangrijkste zaken in zitten o.a. de huur, water en energie, receptievoorziening voor het ontvangen van uw gasten, halen en brengen van de post, schoonmaak algemene ruimtes, parkeren, onderhoud en beheer gebouw.

Daarnaast worden nog diensten tegen betaling aangeboden zoals telefoonantwoordservice. Huurders hebben ook 50% korting op de huur vergaderzalen en spreekkamers. Tenslotte is er de business lounge met gratis Wifi waar ook tussen de middag het restaurant open is. U sluit een huurcontract af welke altijd per drie maanden kan worden opgezegd.

Ons businesscentrum huisvest vele bedrijven en ondernemers die je kunnen vertellen over hun ervaringen. Neem contact met ons op via de contactpagina voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *