Drie tips voor meer kerstsfeer op kantoor

kerst kantoor kerstsfeer bouwstede

Voor veel mensen dé tijd van het jaar: kerst. En wat is er nu mooier dan die kerstsfeer niet alleen thuis maar ook op kantoor te hebben? In dit artikel een aantal tips om jouw kantoor ‘kerstklaar’ te maken. Wist je dat een groot deel van werkend Nederland veel waarde hecht aan een prettige kerstsfeer op het werk?

1. Zorg voor nette kerstversiering

Niet iedereen op kantoor zal kerstfan zijn en natuurlijk moet een zakelijke omgeving nog een beetje zakelijk blijven. Less is daarom more. Zorg voor een aantal mooie eyecatchers zoals een grote kerstboom en bijvoorbeeld wat subtiele kerstverlichting. Op die manier geef je de kantoorruimte een kerstsfeer maar blijft het nog wel zakelijk en chique.

2. Afspeellijst: kerst, kerst en nog meer kerst

Staat er dagelijks muziek aan op kantoor? Die paar decemberdagen rondom kerst maak je het extra sfeervol door die kerst-afspeellijst aan te slingeren. Dompel je helemaal in de kerstsferen met de kersthits van Mariah Carey en het emotionele Flappie van Youp van ’t Hek. Natuurlijk kun je ook de Top-2000 draaien, niet is lekkerder dan het jaar uit gaan met de grootste hits.

3. Steun het goede doel

Echt een kerstgevoel op kantoor? Steun dan een goed doel tijdens deze decemberdagen. Verzamel met collega’s een mooi bedrag en doneer dit bijvoorbeeld aan een goed doel voor daklozen of aan anderen die het minder goed getroffen hebben. Past mooi bij het kerstgevoel toch?

Op een bruisend nieuw jaar!

Ondernemerscentrum Bouwstede uit Ede wenst elke ondernemer alvast een heel fijne kerst. Op een mooi nieuw jaar met veel succes!