Hier moet een subvestiging aan voldoen, vier tips

Veel grote ondernemingen hebben voor subactiviteiten kantoorruimte nodig in andere gebieden dan het hoofdkantoor. Ondernemerscentrum Bouwstede heeft voor u 4 belangrijke en handige tips uiteengezet die u kunnen helpen bij het vinden van een geschikte locatie voor uw subvestiging of subkantoor.

1. Locatie en regio moeten matchen

Bij het vinden van een geschikte subvestiging is de locatie een belangrijke voorwaarde. U verplaatst bepaalde kantooractiviteiten immers niet voor niks naar een andere regio. Om die reden is het belangrijk dat u door heeft wat bepaalde kenmerken van een regio zijn. Bepaalde regio’s zijn bijvoorbeeld sterk in bepaalde activiteiten en trekken specifieke bedrijven aan. Dit kan uw bedrijf versterken. Zo is regio Eindhoven als Brainport regio een sterke en bekende techregio en is de regio Ede/Wageningen sterk in Food (Foodvalley).

Naast bepaalde voorwaarden aan de regio rondom branches is het ook belangrijk om te kijken naar de beroepsbevolking in de betreffende regio. Zo is het goed om te kijken naar het aantal werkzoekende, het opleidingsniveau en de opleidingsachtergrond van deze mensen. Op die manier weet u of u voldoende personeel aan kunt trekken in de betreffende regio.

2. Goede bereikbaarheid is key

Mogelijk een open deur maar wel een factor van belang: bereikbaarheid. Zorg ervoor dat de kantoorruimte die u wilt huren op een geschikte plek ligt. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat het kantoor dichtbij de snelwegen ligt en mogelijk ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

3. Zorg voor complete ontzorging

Een kantoorruimte dient u te ontzorgen, en dat geldt zeker voor subvestigingen. Zorg ervoor dat u een kantoorruimte vindt met service. Zo is het bijvoorbeeld erg prettig als primaire zaken als schoonmaak, snelle en veilige Wifi en parkeerplekken geregeld zijn. Ook het hebben van een goede en verzorgde receptieservice en postservice kunnen u ontzorgen.

4. Ben flexibel in de vierkante meters

Bedrijven zijn dynamisch. Dit betekent ook dat u op een bepaald moment meer ruimte nodig kunt hebben dan op andere momenten. Het is daarom handig waneer u eenvoudig extra vierkante meters kunt huren binnen hetzelfde gebouw. Vraag bij uw zoektocht naar een geschikte ruimte na of dit tot de mogelijkheden behoord en hoe snel deze zaken geregeld kunnen worden.

Kantoorruimtes in regio Gelderland

Wanneer u op zoek bent naar een extra kantoorruimte voor uw onderneming in regio Gelderland is het mogelijk vrijblijvend contact op te nemen met Ondernemerscentrum Bouwstede. Wij beschikken over flexibele vierkante meters, dichtbij de snelwegen. Bovendien leveren wij full service kantoorruimtes met bijvoorbeeld een receptieservice.