Huurder in Beeld: Marco de Boer van VvE Ede Beheer B.V.

Ede Beheer Bouwstede

Ons ondernemerscentrum in Ede zit vol met inspirerende ondernemers. In de rubriek ‘Huurder in Beeld’ lichten we telkens een van onze huurders uit zodat je ze beter leert kennen. Vandaag: Marco de Boer van VvE Ede Beheer B.V.

Ede Beheer is sinds oktober 2018 gevestigd in ondernemerscentrum Bouwstede. Het bedrijf bestaat echter al bijna 15 jaar. Eigenaar Marco de Boer: “VvE Ede Beheer richt zich op technisch- en administratief beheer van appartementencomplexen voor Vereniging van Eigenaren. Als eigenaar van een appartement ben je samen met anderen in het complex ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke faciliteiten. Wij zorgen ervoor dat het geld voor onderhoud van deze faciliteiten geïncasseerd wordt, er onderhoud plaatsvindt en de begroting aan de ledenvergadering wordt voorgelegd”. Het bedrijf is werkzaam in de regio Ede en er werken zo’n drie mensen binnen het bedrijf. “Samen met mijn collega’s draag ik zorg voor alle facetten van de beheer-kant” aldus Marco.

Toegankelijkheid

Het bedrijf koos vorig jaar voor het huren van een bedrijfsruimte bij Bouwstede om verschillende redenen, vooral de toegankelijkheid en de ruime parkeergelegenheid gaf de doorslag. “Het pand is goed bereikbaar en doordat onze vleugel net gerenoveerd is ziet het er allemaal erg netjes uit. Erg fijn is ook de receptieservice, daardoor worden onze klanten altijd netjes ontvangen en begroet door de betreffende medewerker van Bouwstede”.

Borrelen met andere huurders

Op initiatief van Marco en andere huurders wordt er iedere vrijdagmiddag geborreld in een deel van het ondernemerscentrum. “We borrelen op vrijdagmiddag vaak met andere mensen uit onze vleugel. Dat is het leuke van een verzamelgebouw; je leert andere ondernemers kennen. Iedereen is werkzaam in een andere branche, dat maakt het interessant en vergroot je netwerk”.

Meer informatie over Ede Beheer? Bekijk dan eens de website: https://www.vvebeheer-middennederland.nl/.