Incassobureau met een bijzondere aanpak

In het tweede deel van deze serie nemen we een kijkje in de keuken bij de ondernemers achter DFI. Het incassobureau is acht jaar geleden opgericht en zetelt sinds ongeveer drie jaar in het Ondernemerscentrum Bouwstede.

“Wij vonden dat het beter kon”

De oprichters van DFI kennen “het klappen van de zweep” en hebben door hun ruime ervaring als entrepreneurs de negatieve punten welke veel incasso-, facturatie- en advocatenkantoren met zich meedragen weten om te draaien naar een transparant full service adviesbureau welke de ondernemer altijd zal bijstaan. Vandaag de dag hebben bedrijven vaak veel schulden en de gemiddelde brief van een incassobureau valt dan op de stapel. Een persoonlijke aanpak en écht gaan praten met de debiteur is vaak de oplossing.”

Respectvolle aanpak

“Veel incassobureaus hanteren een agressieve toon. Daardoor raakt de relatie tussen klant en debiteur onbedoeld beschadigd. Het is van belang respectvol om te gaan met de debiteur en mee te denken over oplossingen. Op die manier bereik je het beste resultaat voor zowel kort als lang termijn.”

Een ondernemerscentrum zorgt voor focus.

Drie jaar geleden maakte DFI de keuze kantoor te houden in Ondernemerscentrum Bouwstede. “We kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten, dat maakt het prettig om vanuit hier te ondernemen. We kunnen ons focussen op ons werk en alle randzaken zijn geregeld”.

Benieuwd wie er nog meer zetelen in ons ondernemerscentrum? Bekijk hier alle portretten.