Kennismaken met de nieuwe eigenaar van Bouwstede

Het is maart 2016 wanneer Debby Kolkman aan de slag gaat als Center Manager voor ondernemerscentrum Bouwstede. Tijdens haar sollicitatie was er eigenlijk geen functieprofiel beschikbaar. Debby vertelt: “Er was niet een precieze vacature waar ik op solliciteerde maar het kwam er op neer dat ik het ondernemerscentrum zou gaan runnen. Dat betekent dat ik aan de slag moest met het vinden van nieuwe huurders, het centrum financieel zou runnen en moest zorgen dat het facilitair op rolletjes liep”.

Debby besloot de gok te wagen en dat pakte goed uit. “Het mooie aan het werk is dat het zo divers is. Het ene moment ben ik bezig met het binnenhalen en verwelkomen van nieuwe huurders, het andere moment sta ik ergens een lampje te vervangen. Juist die diversiteit aan werkzaamheden en het contact met al die verschillende ondernemers spreekt me aan”.

“De kracht van ons ondernemerscentrum is het feit dat het concept zo simpel is” vertelt Debby. “We hebben een goed concept: een moderne kantoorruimte met all-in-service op een heel bereikbare plek. Juist die eenvoud maakt ons krachtig. Veel ondernemers zijn op zoek naar een ‘gewoon goed kantoor’ met Bouwstede voorzien we in die behoefte”.

Van centermanager naar eigenaar

In 2020 kreeg Debby de mogelijkheid om Bouwstede over te nemen en eigenaar te worden van het ondernemerscentrum. “Het is eigenlijk heel snel gegaan. In 2019 werd er gepolst of ik interesse had om eigenaar te worden van Bouwstede. In de afgelopen jaren heb ik steeds meer van mezelf in deze organisatie gelegd. Daarmee voelde ik me al sterk verbonden met Bouwstede. Het overnemen van Bouwstede was daarmee een logische stap”.

Tekst loopt door onder foto

“Er liggen veel kansen de komende jaren voor ons Ondernemerscentrum” besluit Debby. “Het aantal ondernemers is nog steeds groeiende en juist voor die startende groep bieden we een ideaal concept aan: flexibele ruimtes voor een vaste prijs. Er is hier ruimte om te groeien als organisatie én je netwerk te verbreden”.