Kerstrelatiegeschenken, denk jij eraan?

relatiegeschenken kerst

Het einde van het jaar lijkt nog ver weg. Toch liggen de pepernoten al even in de schappen en is het goed je als ondernemer voor te bereiden op het einde van dit jaar. Heb je bijvoorbeeld nog dingen die je dit jaar persé wilt afronden? Plan ze! Voor je het weet is het december. Niet alleen zakelijke dingen afronden is belangrijk, heb je ook al gedacht aan presentjes die je met kerst weg wilt geven? Relatiegeschenken zijn belangrijk en zeker met kerst is het leuk iets extra’s te geven aan goede klanten.

We zetten een aantal originele relatiegeschenken op een rijtje:

Tony’s relatiegeschenk

Verantwoord en lekker: een Tony relatiegeschenk waar je een persoonlijke kaart bij kunt leveren. Toch leuker dan die standaard reep chocolade. Meer informatie? Bekijk eens deze website.

Videoboodschap: helemaal van nu

Kaarten zijn wel heel erg jaren 0, toch? Op zoek naar iets moderns en persoonlijks? Het is voortaan mogelijk om een videokaart te versturen. Hiermee spreek je jouw originele boodschap in richting een relatie. Persoonlijk & hip!

Koekkado

Echte liefde gaat door de maag. Werkt dat ook zo in de relatie tussen jou en je opdrachtgever? Denk dan eens aan het versturen van een koek en kaart in één. Op deze website kun je een koekkado samenstellen. Je hebt ook nog eens de mogelijkheid het helemaal af te maken met een persoonlijke boodschap.