Galvanistraat 1 in Ede: Ondernemerscentrum Bouwstede

Centraal gelegen aan de Galvanistraat in Ede huisvest ondernemerscentrum Bouwstede. Bouwstede verhuurt full service kantoorruimtes en bedrijfsruimtes. We hebben volledig ingerichte kantoorruimtes voor de ondernemer die snel wil kunnen starten. Wanneer u uw kantoorruimte graag zelf inricht kunnen wij u een lege ruimte aanbieden. Onze ruimtes beschikken over alle faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van ons internet, de ruime parkeergelegenheid rondom ons ondernemerscentrum en de receptiefaciliteit. Het is tevens mogelijk (met korting) gebruik te maken van onze verschillende vergaderruimten of onze businesslounge op de begane grond van ons complex.

Meer informatie over onze bedrijfsruimtes is hier te vinden.

Dichtbij de A12 en A30

De Galvanistraat is gelegen nabij de snelwegen A12 en A30. Hierdoor is ons ondernemerscentrum enorm centraal gelegen. Door de goede locatie nabij Utrecht en Arnhem is ondernemerscentrum Bouwstede populair bij vele ondernemers en bedrijven als huisvestings- en vergaderlocatie. De Galvanistraat is tevens goed bereikbaar met het OV. Station Ede-Wageningen is op loop- en fietsafstand van ons ondernemerscentrum.

Impressie ondernemerscentrum Bouwstede

Benieuwd naar ons ondernemerscentrum? Hieronder vindt u een impressie van Bouwstede. Meer over te huren bedrijfsruimtes is te vinden op onze bedrijfsruimte pagina, meer informatie over vergaderruimtes vindt u op deze pagina.

Huren bij ondernemerscentrum Bouwstede

Huren bij Bouwstede doet u voor een vast bedrag per maand. Voor dit bedrag huurt u een eigen kantoorruimte inclusief verschillende faciliteiten zoals huur, water, internet en parkeergelegenheid. Ook is de huurprijs inclusief receptievoorziening zodat uw gasten verwelkomd worden en uw post gesorteerd wordt. Natuurlijk wordt de schoonmaak van algemene ruimtes voor u regelt evenals onderhoud aan het gebouw. U huurt ruimtes vanaf 20m2. Het is mogelijk extra services in te kopen en tevens met korting gebruik te maken van de verschillende vergaderzalen en spreekkamers.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij ondernemerscentrum Bouwstede en eens vrijblijvend een kijkje nemen in ons pand aan de Galvanistraat in Ede? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel 0318-754111.