Huur een kantoorruimte nabij Amersfoort

Een goede kantoorruimte huur je in Ede, vlakbij Amersfoort bij Ondernemerscentrum Bouwstede. Ons kantorencomplex gelegen aan de Galvaniweg en dichtbij de snelwegen A12 en A30 biedt ruimte aan ambitieuze ondernemers. We bieden volledig ingerichte kantoorruimtes aan voor ondernemers die snel willen starten én lege ruimtes die naar eigen voorkeur in te richten zijn

Volledige service

We bieden volledige service. Ondernemerscentrum Bouwstede regelt internetaansluiting voor elke onderneming, er is een receptioniste aanwezig en het is mogelijk gebruik te maken van onze business lounge op de begane grond.

We bieden onder andere het volgende aan:

  • Receptieservices van 8.45 – 17.00 uur.
  • Postverwerking, inkomend en uitgaand.
  • Dagelijkse schoonmaak van de algemene ruimtes.
  • Huur- en serviceadministratie.
  • Alarm en beveiliging (U heeft als huurder 24/7 toegang tot het kantoor).
  • Gebruik van de keukenfaciliteiten op elke etage.
  • Aanwezigheid van de businesslounge op de begane grond.

Meer informatie over onze kantoorruimtes nabij Amersfoort? Neem contact met ons op.

voordelen ondernemerscentrum

Een passende ruimte voor jouw bedrijf

Het ondernemerscentrum biedt ruimte aan ondernemers in alle soorten en maten. We hebben ruimtes vanaf 20m2. Wanneer je bedrijf groeit zijn er binnen ons ondernemerscentrum legio mogelijkheden om je kantoorruimte te vergroten. Ook bieden we verschillende vergaderruimtes aan en is het mogelijk om andere extra services in te kopen. Zo bieden we de mogelijkheid tot secretariële ondersteuning, telefoonbeantwoording en catering.

Ruime parkeergelegenheid

Parkeren nabij je kantoor is eenvoudig. Bouwstede heeft 200 parkeerplekken op en rondom het kantorencomplex. Van deze parkeerplekken kun je gratis gebruik maken. Vanaf Amersfoort is het kantoor goed te bereiken via de A30. In een half uur ben je van Amersfoort Centrum bij het Ondernemerscentrum. Het ondernemerscentrum is tevens met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar.

Contactgegevens

Benieuwd naar Ondernemerscentrum Bouwstede? Plan vrijblijvend een bezichtiging in zodat wij je kunnen rondleiden en we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Bel: 0318-754111. of neem contact op via het onderstaande formulier.

Neem contact op
Galvanistraat 1
6716 AE Ede
T. 0318 - 75 41 11
E: info@bouwstede.nl
Contact opnemen

Neem direct vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.