Op zoek naar een kantoorruimte of bedrijfsruimte nabij Arnhem?

Ondernemerscentrum Bouwstede in Ede is ideaal gelegen nabij de A12 en A30, dichtbij Arnhem. Ons Ondernemerscentrum beschikt over een groot scala aan kantoorruimtes van verschillende formaten. Op deze manier beschikken we altijd over een ruimte die bij jouw bedrijf past. We hebben ruimtes die volledig ingericht zijn, hierdoor kun je in een korte tijd al aan de slag op je nieuwe werkplek. Bouwstede beschikt tevens over lege kantoorruimtes die naar eigen smaak in te richten zijn.

Neem direct vrijblijvend contact op

Ideaal gelegen, dichtbij Arnhem

Met Arnhem dichtbij is Ondernemerscentrum Bouwstede een ideale vestigingslocatie voor bedrijven. Met snelwegen en het station dichtbij komen is jouw kantoorruimte gemakkelijk bereikbaar voor klanten. Ons ondernemerscentrum beschikt over een ruime hoeveelheid aan parkeerplaatsen op en rondom ons kantorencomplex.

Kantoorruimtes met volledige service

We bieden onze huurders een volledige service. Zo is er binnen ons kantorencomplex een receptioniste aanwezig die uw gasten ontvangt en zorgt voor alle ingaande en uitgaande post. Je huurt jouw kantoorruimte tevens inclusief het gebruik van algemene ruimte, toegang tot onze businesslounge en een goede internetverbinding. Tenslotte bieden we huurders de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende extra services. Voorbeelden van deze services zijn onze catering, het gebruik van vergaderzalen en onze telefoonservice.

Impressie van Ondernemerscentrum Bouwstede

Middels de onderstaande foto's krijg je een impressie van ons Ondernemerscentrum, onze vergaderruimtes, het restaurant en verschillende kantoorruimtes. Meer informatie? We geven je graag geheel vrijblijvend een rondleiding door ons Ondernemerscentrum. Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar: 0318 - 75 41 11.

 

Neem contact op
Galvanistraat 1
6716 AE Ede
T. 0318 - 75 41 11
E: info@bouwstede.nl
Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op met Bouwstede

Interesse in het huren van kantoorruimte bij Ondernemerscentrum Bouwstede of wil je geheel vrijblijvend een rondleiding? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of door te bellen naar: 0318 - 75 41 11.  Naast de huur van een kantoorruimte kunt u bij ons ook terecht voor de huur van vergaderzalen en spreekkamers en voor een virtueel kantoor.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.