Een kantoorruimte of bedrijfsruimte op steenworp afstand van Utrecht

Op zoek naar een kantoorruimte of bedrijfsruimte? Ondernemerscentrum Bouwstede te Ede ligt op steenworp afstand van Utrecht. Ons ondernemerscentrum beschikt over kantoorruimtes van verschillende formaten. Op deze manier is er altijd een ruimte die bij jouw bedrijfsactiviteiten past. Voor ondernemers die snel van start willen hebben we volledig ingerichte kantoorruimtes beschikbaar. Op die manier kun je in een korte tijd al aan de slag op je nieuwe werkplek. Natuurlijk is het ook mogelijk om een lege kantoorruimte of bedrijfsruimte te huren welke je zelf in kan richten.

Neem direct vrijblijvend contact op

Ideale ligging nabij de A12 en A30

Ondernemerscentrum Bouwstede ligt nabij de snelwegen A12 en A30. Het ondernemerscentrum is zowel per auto als met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van Utrecht. Rondom ons kantorencomplex is meer dan voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. De ruim 200 plaatsen op en rondom ons terrein bieden parkeergelegenheid voor jou en jouw klanten.

Volledige service

We bieden een volledige service voor onze huurders. We regelen voor huurders een goede internetverbinding en daarnaast ook de mogelijkheid tot een telefoonverbinding. Om je klanten te verwelkomen is er een receptioniste aanwezig die jouw gasten verwelkomd en natuurlijk ook alle ingaande en uitgaande post voor jouw bedrijf regelt.

De huurprijzen zijn inclusief vele andere zaken zoals gebruik van gemeenschappelijke ruimtes, gebruik van onze businesslounge, parkeren en gebruik van onze verwarmde fietsenstalling. Tenslotte bieden we huurders de mogelijkheid tot extra service zoals catering, gebruik van vergaderzalen en een telefoonservice.

Impressie Ondernemerscentrum Bouwstede

Hieronder ziet u een impressie van ons ondernemerscentrum. Naast kantoorruimtes verhuren we ook vergaderruimtes, spreekkamers en bieden we de mogelijkheid tot een virtueel kantoor.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Interesse in een van onze kantoorruimtes? Ondernemerscentrum Bouwstede biedt kantoorruimtes op een ideale locatie nabij de A12 en A30, op steenworp afstand van Utrecht. Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of door te bellen naar: 0318 – 75 41 11.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.