Vergaderlocatie Ede: vergaderen op een toplocatie.

In Ondernemerscentrum Bouwstede kun je vergaderen in een professionele zakelijke omgeving. Heeft u een bespreking met een kleine groep mensen? Dan kunt u gebruik maken van een van onze spreekkamers. Wanneer u een vergadering organiseert met een grotere groep mensen (tot max. 35 personen) dan hebben wij verschillende ruime vergaderzalen beschikbaar in ons ondernemerscentrum.

Via Deskbookers reserveert u gemakkelijk een vergaderzaal in ons ondernemerscentrum. Wanneer u vragen heeft over onze vergaderzalen, spreekkamers of ons ondernemerscentrum is het ook mogelijk ons te bereiken per mail (info@bouwstede.nl). Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer:0318-754111.

Reserveer direct een vergaderruimte

Vergaderruimte voorzien van presentatiemiddelen en catering

Onze vergaderuimtes zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn er verschillende presentatiemiddelen aanwezig waaronder een beamer of ledscherm en flipover. Wanneer u tijdens uw vergadering behoefte heeft aan koffie en thee of broodjes kunt u gebruik maken van de catering van onze Business Lounge.

Gemakkelijke bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid

Ondernemerscentum Bouwstede is gelegen op een toplocatie, met de A12 en A30 dichtbij is het ondernemerscentrum goed bereikbaar. We zijn gelegen in Ede, een middelgrote stad aan de Veluwe en dichtbij de grote steden Utrecht en Arnhem. Bouwstede grenst aan het nieuwe Bedrijventerrein A12 (BTA12).

Rondom ons complex is er meer dan voldoende parkeergelegenheid. Er zijn ruim 200 parkeerplekken op en rondom ons terrein beschikbaar. Het ondernemerscentrum ligt op circa 20 minuten lopen vanaf Station Ede-Wageningen. Ook met het openbaar vervoer is onze vergaderlocatie dus goed bereikbaar.

Impressie vergaderruimtes

Bekijk hieronder enkele foto's van onze vergaderruimtes en spreekkamers binnen ons ondernemerscentrum.

Reserveer een vergaderruimte

U reserveert gemakkelijk online een vergaderruimte via Deskbookers. Wilt u een vergaderruimte huren inclusief catering, neem dan contact op via het volgende telefoonnummer: 0318-754111 of mail naar info@bouwstede.nl Ook wanneer u andere vragen of wensen heeft staan wij u graag te woord.

Reserveer direct een vergaderruimte

Neem contact op
Galvanistraat 1
6716 AE Ede
T. 0318 - 75 41 11
E: info@bouwstede.nl
Reserveren

Reserveer een vergaderruimte

Reserveer een vergaderruimte