Een kantoor zonder kantoor

De gemakken van een kantoor, zonder kantoor. Met een virtueel kantoor bij Ondernemerscentrum Bouwstede is het mogelijk post te ontvangen en deze, op jouw gewenste moment op te komen halen of door te laten sturen naar je huisadres.

Een eigen telefoonnummer met receptioniste

Indien gewenst is het mogelijk een eigen telefoonnummer te krijgen en onze telefonistes jouw inkomende telefoontjes te laten beantwoorden tijdens kantoorruren. Onze telefonistes beantwoorden de telefoon dan met jouw firmannaam, noteren de boodschap en mailen of bellen dit vervolgens door. Precies volgens jouw instructies.

Maak gebruik van een van onze vergaderruimtes

Natuurlijk is het mogelijk om gasten te ontvangen en gebruik te maken van de verschillende vergaderruimtes en spreekkamers binnen ons Ondernemerscentrum. Ook is het mogelijk gebruik te maken van ons openbare restaurant in de lounge op de begane grond van ons complex.

Impressie Ondernemerscentrum Bouwstede

Meer informatie over een virtueel kantoor bij Ondernemerscentrum Bouwstede

Interesse in een virtueel kantoor? Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Voor meer informatie is het ook mogelijk ons telefonisch te contacteren. Dat doet u door te bellen naar het volgende nummer: +31 (0)318 – 754 11 11.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.